En bild säger kanske lite mer och i alla fall nåt annat.

Jag har funderat lite på det här med min instagram. Som det är nu så är den som ni ser längst ner på sidan min ”vanliga” privata instagram. Den har egentligen väldigt lite med oarya.se att görai nuläget, men å andra sidan så blir det ju som en inblick i vad jag pysslar med på dagarna. Men är det bättre att ha ett separat konto som är oarya.se-specifikt och som verkligen handlar om böcker och det som avhandlas här på bloggen eller bara öka på bokeriet i det vanliga kontot? Jag vet att vissa har separata konton, men andra har det ungefär så som jag har det. Hur tänker ni om det här? Hur vill ni att jag ska ha det?

Jag tycker själv att det är väldigt roligt att kolla just instagram och kikar nog in där alldeles för ofta egentligen. Ibland känns det så att det känns som att det är där som man kan få lite snabbare och fler kommentarer än just på bloggen så av den anledningen så skulle det kunna vara en poäng med att anstränga sig lite mer där och inte bara fotografera katterna?

5 reaktioner på ”En bild säger kanske lite mer och i alla fall nåt annat.

 1. För min del så skulle det bli för mycket jobb med att hålla två igång två konton (jag orkar ju knappt hålla igång en) :p
  Personligen så tycker jag att det är trevligt att få inblick i bloggarens liv och alla bilder behöver inte handla om böcker.

  Gilla

 2. Jag gillar bilder på folks katter. Det är en sådan fin konstrast till alla de bilder på världens elände som man bombarderas med hela tiden. Ju fler kattbilder desto bättre, liksom. Även om de inte nödvändigtvis har med saken att göra.

  Gilla

 3. Att köra två konton är rätt mycket jobb (bara att byta mellan är lite meck.. 😉 . Och mer bokligheter i det vanliga ger ju dina icke-bokliga följare lite kultur på köpet. 😀

  Jag har funderat så kring min Facebook. Jag har aldrig varit superprivat på den, och numera är det väldigt mycket bok (egna och andras) och väldigt lite annat på den. Kanske blir det konstigt för gamla vänner från högstadiet som följer mig, men mer naturligt för de nya följare som är författare eller läsare.

  Insta är ju också ett bra ställe att göra något annat än bloggen. Kanske inte långa recensioner, utan mer bilder med nån typ av tvist på. (Sedan skriver ju jag långa ”capions” också, för att jag är sån…) Och kattbilder och bilder från jobbet har ju också sin plats där, tycker jag. 😀

  Gilla

 4. Jag har två seperata. Inte jätteaktiv på ”blogginstakontot” tbh men jag vet inte. Handlar nog mer om vem jag följer på de olika kontona än vad jag själv lägger upp. Ibland får jag boksug och då gillar jag att kunna klicka mig in på bloggkontot och se alla bokbloggares/bokinstafolks inlägg. Stör inte mig att det dyker upp bilder på katter/selfies osv där dock, flödet är ändå mest böcker och liknande 🙂

  Gilla

 5. Jag har två Facebookkonton, men de börjar gå ihop litegrann. Däremot är jag nog mest privat och obokig på Insta faktiskt. Och jag tycker att det verkar som om fler är det. Rätt skönt, tycker jag. Att ha ett vattenhåll bland sociala media. Där man kanske bara fotar en smörkniv, utan så mycket mer tanke bakom liksom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s