Kyrkogårdsboken

Finns det nåt som är mer passande så här i Halloween-tider och läslov och grejer än att läsa/lyssna på nåt mysrysligt? Just Kyrkogårdsboken av Neil Gaiman är en sån bok som är ett liten glapp i min läsning – trots att jag läst en del av honom så har den här boken på nåt sätt trillat mellan de berömda stolarna (kan inte nån ställa dem lite närmare varandra?) så när jag såg den utmärkte och trevlige Alex Haridis inlägg på instagram om att han producerat en radioföljetong av just Kyrkogårdsboken så bestämde jag mig snabbt att haka på och lyssna och den gullar i bakgrunden just nu när jag skriver det här.

För er som också vill lyssna så har ni länken här:

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/394952?programid=3171

2016-10-31_08-12-28

En reaktion på ”Kyrkogårdsboken

  1. Den har trillat emellan här också. Jag påbörjade den men sedan kom väl nåt recex emellan och i flytten har sedan tappat bort den nånstans. Så den blir väl läst så småningom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s