The weird shit in my head

Det här har egentligen inget med böcker att göra men det kanske kan ge en lite större förståelse för hur jag fungerar. Eller inte.

Jag drömde hursomhelt härom natten. Till saken hör att jag väldigt sällan kommer ihåg vad jag drömmer om, men då och då fastnar nåt. Som t ex den där gången jag drömde om att äta en helstekt dinosaurie.

Men den här gången drömde jag alltså om att jag och Justin Timberlake hängde på ett skitstort ICA Maxi i Köpenhamn. Vi satt mest i en soffa i glassavdelningen och spelade lite gitarr, snackade skit och lät folk ta en massa selfies med oss. Good times helt enkelt.

Som ni säkert förstår vid det här laget har det här ändå gett mig en hel del huvudbry. Det är så otroligt orealistiskt alltihop. Det är så svårt att förstå hur min hjärna fungerar ibland.

Det finns liksom inget ICA Maxi i Köpenhamn.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s