”Hej, jag är inte på kontoret”

Det är sant. Jag flyr landet. Eller flyr och flyr, jag gör en bakvänd brexit och åker till Swansea och London på jobbresa. Eller ”internationellt erfarenhetsutbyte inom ramen för EU-finansierat projekt” om man vill vara sån. Det blir alltså kanske lite mindre skrivet här än vanligt, men kanske desto mer bilder och det är väl aldrig fel kan man tycka. Jag lovar inget men om man inte följer mig på instagram än så kan det vara läge att hoppa på tåget, det finns obokade platser kvar.Jag är borta från och med idag och kommer hem på lördag.

Jag är förvisso bara i London i ca 24 timmar och vet att Shake Shack i Covent Garden och Forbidden Planet är två givna stopp, men om nån vill tipsa om nåt annat så gör gärna det i kommentarsfältet.

Ni andra tar väl hand om bloggandet här hemma under tiden? Vattnar blommorna och tömmer posten och så?

En reaktion på ””Hej, jag är inte på kontoret”

  1. Jag var i London 2-5 december. Waterstones flagship store på Piccadilly är fantastisk! Konsert med Levellers på O2 Academy i Brixton var underbar! Camden, Soho, Westminster och vanliga turistställen är också kul.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s