Tillbaka till rötterna

Förra veckan handlade väldigt mycket om att massera mitt alldeles för stora ego. Jag hade väl aldrig kunnat tro att jag skulle få så mycket bra och uppskattande respons, och inte minst otroligt konstruktiv. Jag kommer att uppdatera er lite om hur det går med projektet (det är så klart inte det slutgiltiga namnet, det är lite för mycket dystopi över det och jag gillar ju dessutom obscent långa titlar) lite då och då, men just nu får Charlie och Felicia vila lite och ägna sig åt varandra utan vår inblandning.

Vi ska trots allt inte glömma det här är en bokblogg så därför går vi tillbaka till rötterna, det blir med andra ord recensioner i veckan. Bara företagshälsan gör sitt jobb, den här förbannade hostan och förkylningen som hängt i sen början av december har våldgästat lite för länge nu.

6 reaktioner på ”Tillbaka till rötterna

 1. jag tycker att din blogg är en av de allra bästa. men ändå tycker jag nog att du ska sluta blogga och börja skriva böcker istället. det är så viktigt med böcker. du måste skriva om killen som är en röv och INTE får prinsessan. det är en mission. så kan du blogga sen i väntan på recensionerna 🙂

  Gilla

  1. Haha, nu sitter både du och Anna Ahlund och hackar min dator som om ni är ryska datornördar. I mitt idédokument står det som tredje punkt: ”Alexander är en riktig röv. Är det nån hint tror du?

   Gilla

   1. vi ÄR ryska datornnördar 🙂 och ja, bra, det känns som en hint tycker jag. bra namn för övrigt. jag ser honom framför mig!

    Gilla

 2. Hehe, jag håller med Elisabeth: sluta blogga, börja skriva! Eller helst båda så klart. Och visst, även jag (som smälter för Williams smäktande blick) vill gärna se att röven inte får tjejen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s