Att få lov att hallucinera i timmar med hjälp av döda träd.

Jag gjorde nåt jättekonstigt i helgen, nåt som jag inte gjort på år och dag. Jag läste en bok från början till slut i ett svep, och då pratar vi ändå en strax över 320 sidor lång  ”riktig” bok, inte en serieroman. Det kan ju så klart ha nåt att göra med att jag satt på ett flyg och inte hade så mycket annat att göra, men ändå. Det var rätt gött faktiskt och som sagt en helt annorlunda upplevelse. Vanligtvis blir det snuttar på ca 30 minuter om dagen för mig och inte så mycket mer och det ger naturligvis en annan sorts läsupplevelse, en betydligt mer upphackad sådan.

Alltså avundas jag alla er som har möjlighet att sitta lite längre och verkligen få gräva ner er i böcker, för så är det inte alltid möjligt att göra när man jobbar heltid och ska lägga det där berömda livspusslet. Så ni som har möjlighet att sitta och läsa i timmar, njut!

 

11 reaktioner på ”Att få lov att hallucinera i timmar med hjälp av döda träd.

      1. jag försöker fortfarande förstå skylten – spanjorer som tror att de är bättre på engelska än vad de är eller nån sorts underlig kärleksförklaring?

        Gilla

  1. Jag är lite nervös för att läsa den. Den har ju varit så hajpad så länge innan den kom ut, den är så snygg och låter så otroligt spännande att jag har galet höga förväntningar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s