Smålands litteraturfestival

Till helgen pågår andra upplagan av vår egen lilla bokmässa och litteraturfestival här i krokarna, nämligen Smålands litteraturfestival. Den äger rum både i Jönköping och Värnamo och gästas i år av ett antal rätt stora namn som Åsne, Seierstad, Lina Wolff och Theodor Kallifatides för att nämna några.

Dessutom ställer en del förlag ut med lokal anknytning, som exempelvis Ordspira förlag och Seraf förlag, så man kan springa på både Eva Holmquist och Gabriella P. Kjeilen (Gabriella ska för övrigt hålla föredrag om varför hon skriver fantasy).

Förutom dem så kommer även Madeleine Bäck att hålla föredrag och medverka i en bokcirkel, så är det nån som har vägarna förbi så kika in. Jag kommer tyvärr inte att vara där men tycker ändå att det är väldigt roligt att en sån här sak kan bli av även utanför Stockholm och Göteborg. Det behövs!

Mer info på www.smalit.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s