Mer att grisha ner sig i!

la-et-leigh-bardugo-20170130Precis när jag håller på att läsa färdigt ”Crooked Kingdom” får man läsa på Twitter att Leigh Bardugo släpper en novellsamling i höst med noveller baserade i Grisha-universumet, ”The Language of Thorns:  Midnight Tales and Dangerous Magic”:

“It’s a collection of stories,” Bardugo said. “The kind of stories that the characters in the books might have heard growing up. They’re basically the fairy tales and folk tales of the Grisha world.”

Med tanke på vilken enorm uppryckning ”Six of Crows” och ”Crooked Kingdom” är jämfört med de tre första böckerna så ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot den här samlingen. Men ännu längre ner i intervjun, som faktiskt är rätt läsvärd i sin helhet, så står det nåt väldigt trevligt:

“There is a grand plan, and we’re going to have some news later in the year about something else that readers might be excited about,” said Bardugo. “There’s more to come in the Grishaverse. I’m just not free to say exactly what yet.

“I know that this [book] is a little bit different than what readers are used to getting, so I’m hoping that they will go along for the ride, but we’ll also have something a little more in the traditional line of things coming down the road soon.”

Wee!

En reaktion på ”Mer att grisha ner sig i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s