Veckans meny v. 10-2017

Hej, hur har ni det i snökaoset? Idag har jag själv lyckats fastna med bilen en gång och sen sett en Volvo köra i diket och  passerat en lastbil som lekte dragspel mitt på vägen. Ta det lugnt med er, jag har inte så pass många läsare att jag har råd med att bli av med er pga snö och halka.

Hur som helst: den här veckan blir det en recension på del två i en av alla de serier som jag försöker läsa mig igenom. Det tar en himla tid det här, jag vet. Och därefter tänker jag naturligtvis börja på en annan serie.

Jag funderar också på att ompröva mitt beslut om att inte hänga på diverse veckoinlägg, inte minst för att ni ska ha nåt att läsa här på oarya.se.

Och på fredag ska vi fira en 20-åring! Kul va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s