I brist på bättre

Jag har fullt upp idag och ska workshoppa (underbar svengelska!) om ett nytt verktyg på jobbet, så jag hinner inte riktigt med det jag hade tänkt mig att blogga om idag. Men i veckan blir det hör och häpna ännu en recension, och sen ska jag passa på att diskutera serier som jag faktiskt inte förstår överhuvudtaget, dvs det jag tänkt att svamla om idag.

Men mest av allt vill jag bara åka hem, för då kan jag sitta en stund på tåget med årets hittills mysigaste bok som skrivits utanför de svenska gränskontrollerna. Vilken det är, det får ni veta nästa vecka!

9 reaktioner på ”I brist på bättre

  1. Kanske eventuellt möjligtvis att du ändå ska prioritera upp den här, men jag ska kanske inte säga för mycket. Det kan ju hända nåt på de sista 100 sidorna som välter hela skeppet.

   Gilla

   1. Fast jag kanske kan gissa vilken, baserad på en annan rec jag läste häromdagen. 🙂 Just nu prioriteras tyvärr ingen läsning alls pga akut flytt. Grannproblem i samband med valpköp har lett till flyttkaos. Vem kunde tro´t ( grannarna har tre hundar själv ).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s