Jag har ingen aning om hur det ser ut hos er.

Jag märkte en grej idag, när jag för första gången sen… längesen… gick in på nån av de bloggar jag följer via webbläsaren och inte via bloglovin-appen i telefonen:

Jag har ingen aning om hur andra bloggar ser ut längre. Layouter, bakgrunder, banners. Inte en aning. Not. At. All.

husesynTydligen är mitt beteende sådant att jag läser 99% av allting via appen som är betydligt mer sparsam på det sättet. Det här visste jag inte ens själv att jag gjorde, så mycket kör jag på vana och bristande självreflektion.

Så förlåt alla ni som sitter och sliter med hur fina era bloggar ska vara. Jag lovar att jag ska försöka titta in lite oftare via Google Chrome och ooha och aaaha och peka på saker och säga sånt som ”är den där ny?” och ”men guuuuud vad fint ni har det”. Låter det ok?

 

 

En reaktion på ”Jag har ingen aning om hur det ser ut hos er.

  1. Ja det var inte många timmar sen jag konstaterade exakt samma sak ! Jag gick igår in på johannas deckarhörna på webbläsaren och på ett par sekunder hade jag hunnit tänka ”Heter den inte så? Deckarhörna? Hörna ? Eller är det hylla ? Nej, jag är nog rätt. Wow när hände det här ?”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s