Det trodde du aldrig!

Den här veckan fortgår i omogenhetens tecken. Eller som min klasskompis Fredrik sa när vi var på klassresa till Prag i gymnasiet och han köpte ett tvåhandssvärd lika långt som han själv och som han sedan släpade hem på buss och tåg: ”man måste hålla barnasinnet vid liv”.

Carolina, denna briljanta bibliotekarie som recenserar romanceböcker på ett sätt som gör att jag till och med läser dem (recensionerna alltså, inte böckerna) tipsade mig igår om när tekniken havererat. Tydligen läser hon undertecknad genom Feedly, och ibland höftar Feedly lite väl mycket när det gäller text och bild. Så… låt mig presentera Madeleine Bäcks nya bok:

unnamed

Förlåt, men det ÄR faktiskt lite roligt. ”Jorden vaknar. Urgamla krafter har sluppit lösa i skog och vatten. Alla bajsar!”

7 reaktioner på ”Det trodde du aldrig!

 1. 😀 😀 😀
  Förresten har jag ännu inte gett upp hoppet – en dag kommer du att läsa romance! Om jag hittar någon cool dystopi-kärlekstriangel-romance-variant? Eller steampunkromance? (finns!) Eller brandmansromance? (jepp, finns…)

  Gilla

   1. Mjaee… möjligen en halv poäng för den, för pirret. För mycket tonår (och föräldrar), för lite sex för att få lov att titulera sig romance. Och när jag tänker efter är det ytterst sällan triangeltjafs i romance, det är mer något vi får lida med i ungdomsböckerna. Romance = hen + hen möts, tycke uppstår (gärna på sidan 5), hinder uppstår, hinder försvinner, hen + hen förklarar varandra sin kärlek for ever and ever. Slut. Aldrig hen + hen + hen, eller hen + hen som dör varpå nästa hen inträder. Nope. Romance följer mallen – men kan varieras i det oändliga.
    Har jag övertygat dig nu? Kan jag få dig att läsa en Mary Balogh? Bara EN?? Se det som ett experiment???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s