Me wants.

Ni vet senare i höst? Den där tiden efter att man bränt sig i nacken, fått mjukglass på favvo-tröjan, varit lite för generös med tändvätskan i klotgrillen och sagt ”varför åker man utomlands mitt i sommaren, vi har det ju så hääääärligt här i Sverige”, då kommer det ut en massa böcker. Vissa böcker är man till och med sugen på att läsa. Här är några som jag ser fram emot:

(Jo, just det. Alla utgivningsdatum är de som finns på Bokus, så stämmer de inte så är det deras fel, OK? OK.)

Alla som blir förvånade över att den här är med på listan räcker upp en hand. Efter att ha sett hennes instagram i månader är det ta mig f*n dags att få läsa boken till slut.

Det är nåt med den här som kittlar nåt otroligt när jag läser beskrivningen. Jag vill läsa NU.

Det här ska faktiskt bli intressant. Jag har nämligen inte läst nåt jag gillat av Lindbäck tidigare. Jag hade rätt svårt för hennes och Lisa Bjärbos ”Vi måste sluta ses på det här sättet”, så intresset här är mer baserat på Bladen brinner än nånting annat.

Men Johanna får faktiskt stå tillbaka för den andra boken som kommer ut samma dag. Det här är en av de böcker jag är mest pepp på under hela 2017, bara så ni vet. Pallar den favorittrycket?

hur blir det när Anders Jacobsson (ja, DEN Anders Jacobsson, ni vet, Bert och Sune-snubben) skriver urban fantasy? We will soon find out.

Här kör vi lite på gamla meriter. Lockhart – bra. Lavender Lit – bra. Och den här gången lite mer thriller-aktigt verkar det som. I like.

Anna den Första är tillbaka i helt nytt universum, nytt alltihop. Om jag ska läsa? OM JAG SKA LÄSA?!?!? SOM JAG SKA LÄSA!!!!

Omslaget! Omslaget! Herregud! Omslaget! Jag vill ha det i A3 och rama in. Ja just det, boken låter bra också. Kolla förlagets instagram om ni inte tror mig. Vilket förlag? Lavender Lit så klart.

Honorable mentions eftersom jag redan pladdrat om dem = alla böcker på Vox by Opal i höst. Alla fyra, I kid you not. Och så Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren. Och Michaela Von Kügelgens ”Vad heter ångest på spanska?” som får pluspoäng för både knasig titel och tilltalande omslag, och inte minst för att hon har den goda smaken och självförtroendet att tipsa om sig själv i kommentarsfältet 🙂

Har ni fler tips? Gör som Michaela och kommentera på bara!

 

 

 

 

 

7 reaktioner på ”Me wants.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s