Stålbjörnen!!!

För ett tag sen så snubblade jag över instagramkontot Stålbjörnen. Mannen bakom kontot heter Stefan Johansson och han har skapat en helt underbart charmig mash-up mellan Bamse och superhjälteserier, främst DC och nu senast har han gjort en liten avstickare och gjort en ankifierad X-Men-serie. Vi pratar liksom Lille Blixt (The Flash obviously), Filuren (Jokern), Farliga Flisan (Harley Quinn) och så vidare. Det är så himla fyndigt och samtidigt så initierat och nördigt! För mig som lärde mig läsa genom Bamse och sen gick vidare till Spindelmannen så är det här verkligen nåt som går rätt in i hjärtat på mig. Jag är helt såld!

1

17-kopia

Om man inte vill följa serien via instagram, eller helt enkelt vill ha en mer lättläst version så kan man med fördel kika in på stalbjornen.wordpress.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s