Det är på gång!

Ja, jag ska blogga mer.

Jag vet.

Men jag skyller på att jag varit tvungen att lektörsläsa ett manus, och sen har det varit födelsedagar och annat familjerelaterat av både bra och dåligt slag, och dessutom började jag titta på ”The 100” igen och fastnade hårdare än tuggummi under skosulan.

Men det ska komma recensioner, jag lovar.

Under tiden kan ni kika in hos Johanna och läsa ett superbra inlägg (och mängder med kommentarer) angående bokbloggens eventuella död. Jag tror personligen att det är lite som med punken – den är inte död, den luktar bara så ibland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: