#TBT 6/7-17

Titta! En Throwback Thursday! Det var minsann inte igår. Eller ja, igår var onsdag så då blir det ju aldrig en #TBT men ni fattar ändå.

När jag skummade igenom instagramflödet för nån dag sen såg jag ett bekant bokomslag:

Det är en bok jag inte tänkt på under de senaste 20 åren, men jag har faktiskt läst den i typ mellanstadiet eller så. Grejen med den här boken är att den är ENORMT tjock. Speciellt för nån i den åldern, men jag tror faktiskt att den fortfarande är den tjockaste bok jag nånsin läst.

Varför läste jag den då? Eh, kolla omslaget. Det är ju sketatufft. En arg samuraj med inte bara ett utan två svärd och eld eller nåt bakom. Dessutom hade jag ju redan då nördat ner mig i allt vad ninjor och samurajer heter (i min värld var feodala Japan ett fullkomligt krig med ninjor på ena sidan och samurajer i lustiga frisyrer på andra. Tyvärr var det inte riktigt så.) så det var väl en logisk konsekvens av att gå till den snälla bibliotekarien och fråga ”ursäkta, vad har ni för böcker om samurajer?”. Det bör ha tagit en stund att läsa igenom den, men jag är rätt säker på att de fick tillbaka den innan lånetiden gått ut.

Är det nån annan som läst den här kolossen? Och kanske till och med kommer ihåg vad den handlade om?

 

 

2 reaktioner på ”#TBT 6/7-17

  1. Detta från mannen som skyr manga? Om jag ska läsa tusen sidor, så ska det fantamej vara Stephen King. Nå, du får väl vänta på att CRM Nilsson berättar för dig vad det var frågan om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s