Jaha, annars då? eller Helgfrågan v.35

Mia som har Mias Bokhörna frågar den här veckan: ”Hur går det med läsningen/bloggandet?”

Därför känns det ju kul att kunna säga ”jo, tack, bra!” som svar. Jag är ledig idag vilket innebär att jag kan läsa ut en extremt efterlängtad bok som redan innan den ens trillade ner i brevlådan fått mig att pendla mellan hopp och förtvivlan, helt på grund av Postnord som visat en ovanligt stor motvilja till att leverera den till mig. Räkningar och adresserad reklam däremot…

Jag vill inte säga mer om vad jag tycker om det jag hittills läst om den, men det namedroppas saker som Duke Ellington och Grand Budapest Hotel i den och såna referenser, såna tycker David väldigt mycket om.

Jag har dessutom hunnit läsa ut en riktig tjockis till bok och därmed lyckats avsluta en serie så det ska krafsas ihop en recension av den också. Så läsandet och bloggandet går som sagt ganska bra just nu. Alltså ska ni nog få nåt att läsa även nästa vecka. Och om allt går rätt till så gör jag ett litet gästspel på en annan blogg inom kort. Watch this space!

Annonser

17 tankar om “Jaha, annars då? eller Helgfrågan v.35

 1. Lottens Bokblogg skriver:

  Ja är det inte underligt att räkningar kommer fram snabbt, men inte efterlängtade böcker?

  Gilla

 2. Ewa K skriver:

  Postnord … suck. Jag känner mig lyckligt förskonad, men det jag inte vet ska komma, kan jag ju inte heller sakna.

  Gilla

 3. [Anna] skriver:

  Det låter som det går riktigt bra för dig med läsningen 🙂

  Gilla

 4. bokdamen skriver:

  Låter som flyt i läsningen, inte dumt 😉

  Gilla

 5. Men va skönt med en ledig dag. 🙂

  Gilla

 6. Maddes bokblogg skriver:

  Borde finnas ”inga räkningar tack” skylt till brevlådan!

  Gilla

 7. A ROOM OF MY OWN skriver:

  posten får en verkligen vänta på nuförtiden. många som har lite flyt i läsningen just nu

  Gilla

 8. Elin Säfström skriver:

  Ack läsningen, den får alltid stryka på foten🙄 Att producera känns oftast mer angeläget än att konsumera. Men utan att tanka andras texter så lär ens egna till slut sina och dö. Plus att jag ju ÄLSKAR att läsa!

  Gilla

 9. tantaugusta skriver:

  Postnord är ett kapitel för sig…

  Gilla

 10. Åsa Carlsson skriver:

  Jo, Postnord har problem, ganska tydligt. Är inte så förtjust i namedrop i böcker,
  oftast ganska onödigt. (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  Gilla

 11. Monika skriver:

  Det där med att saker och ting går snett så fort man råkar nämna att man har flyt, ja, det har jag upptäckt i dag. När datorn dog.

  Gilla

 12. Postnord tappar bort saker då och då. Aldrig mina räkningar men två paket. Det ena kom fram ett år efteråt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: