Bilder

Rapport från verkligheten.

Annonser

Och i kategorin ”Knasiga samarbeten” hittar vi…

summer_holidays

Så. Meta.

cmjkkgbwiaqnlfg-188077

Från Spider-Man/Deadpool #6.

Roligt. Eller?

Det är ju lite roligt att när nån sökt på det här så har personen landat på min lilla blogg:

Capture

Undrar om hen blev glad?

Ser lovande ut

Vet inte om ni hört om det, men det ska komma en anime baserad på den inte helt okända Ronja Rövardotter. Den ska produceras av Studio Ghibli som ligger bakom flera av de mest älskade animefilmerna genom tiderna (Howl’s moving castle, Spirited away, Princess Mononoke, och min personliga favorit My Neighbor Totoro). Av döma av bilden och citatet nedan nedan ser det ut som att de är på rätt spår, eller vad säger ni?

Ronia the Robber’s Daughter is a story not just about a girl who grows into adulthood,” Goro Miyazaki says, “but it is also a story about the love and growth between a parent and child, and a story about the bonds between friends. My goal is to create a work that everyone, from children to adults, will be able to enjoy.”

ronjarobbersdaughter

ronja_137316051

 

Det är lite slött på jobbet idag. Alla verkar ha tagit ledigt utom underteckad och några få andra, så det blir en del musik mellan telefonsamtalen. Så här har det sett ut de senaste sju dagarna enligt Last.FM:

Capture

En salig blandning av singer/songwriters, metal, hardcore, country och jazz alltså. Sån är jag.

 

 

 

Just nu…

… Läser jag den här på bussen. Vet ni vilken det är?

20140527-174757-64077058.jpg

Saga #19

Saga #19

Så här ser omslaget ut till Saga #19, jag är FRUKTANSVÄRT peppad! Klicka på bilden för att komma till Fiona Staples Tumblr för mer exempel på hur sanslöst bra hon är!

Det är väl ingen som missat den här va?

cirkeln

Vad tycker ni? Jag gillar det jag ser i alla fall!

The Following, tillbaka med råge!

The Following, tillbaka med råge!

The Following är tillbaka, och jag såg precis avsnitt två, och jag är lyrisk! Obehagligare, galnare och mer spännande än nånsin! Och tok-tvillingarna Mark och Luke, som spelas Av Sam Underwood, mest känd från Dexter, stjäl varenda sekund i varje scen de är med i. Och professor Carroll, vilken underbar galning. Ett av veckans måsten, helt klart!

På tal om…

På tal om...

Är det bara jag som tänker mig att rektor Adriana Lopez i Engelsforstrilogin borde se ut ungefär EXAKT som Regina Mills/Onda drottningen i Once Upon A Time?

Annonser