De 3 bästa streamingtjänsterna 2021

Under 2020 har fler och fler börjat prenumera på streamingtjänster såsom Netflix, HBO och Viaplay. Detta beror till stor del på grund av den rådande pandemin som gjort att de flesta har stannat hemma mer än vanligt. Många har också vänt sig till streamingtjänster på grund av att de heller inte har kunnat gå och se film på bio då biograferna varit stängda.

Det stora problemet när det kommer till streamingtjänster är att veta vilken av dem man ska börja prenumerera på. Det finns vissa som prenumererar på flera stycken, men för dig med begränsad budget är detta inget vi rekommenderar. Nej det gäller helt enkelt att man väljer rätt streamingtjänst.

Vi har 3 favoriter när det gäller streamingtjänster och det är alltså dessa vi kommer att gå igenom i den här artikeln! Notera dock att vi listar dem utan inbördes ordning och att vi gillar alla tre lika mycket.

Netflix

Det finns väl ingen som idag inte känner till streamingjätten Netflix. Detta beror såklart till stor del på att så många prenumererar på deras streamingtjänst. De är bland dem största aktörerna i branschen och enligt oss är det aldrig fel att skaffa en prenumeration hos dem.

Den svenska versionen av Netflix har idag över 1000 olika titlar som du kan välja mellan. Dessa titlar är en blandning av både filmer och serier. En stor del av alla dessa titlar är också Netflix-exklusiva och går inte att se någon annanstans än hos dem.

HBO

Om du älskar serier är HBO stället för dig. Enligt dem själva är de hemmet för serier, något som vi faktiskt kan hålla med om. Hos dem kan du bland annat se de prisade serierna Game of Thrones och Chernobyl.

Trots att deras utbud till största del består av serier finns det också en hel del olika filmer som man kan se hos dem. Du kommer därmed med stor sannolikhet kunna hitta något som passar din smak!

Amazon Prime Video

Kanske känner du till e-handelsgiganten Amazon för deras extremt framgångsrika onlinebutik?

Nu finns Amazon även som en streamingtjänst vid namn Prime Video. Deras utbud är fyllt med både filmer och serier, samt en hel del exklusiva titlar som man endast kan se hos dem. Deras tjänst är inte lika välkänd som andra aktörer, men allt fler börjar få upp ögonen för deras grymma streamingtjänst!

Vi rekommenderar starkt att du ger Amazon Prime Video en chans!

Lämna en kommentar