De bästa böckerna för att bli motiverad

Böcker som gör dig motiverad och inspirerad till stordåd kan vara väldigt trevliga att läsa lite då och då. Dessa böcker kan påverka din personliga utveckling till det bättre mer än du tror och hjälpa dig uppnå de saker som du vill i livet!

Det finns idag otroligt många motivationsböcker och fler skrivs för varje år som går. Det är därför inte så lätt att veta vilka böcker som faktiskt är bäst.

Vi vill göra ditt sökande så lätt som möjligt och har därför här nedanför listat våra 3 favoritböcker för motivation och personlig utveckling. Dessa böcker passa perfekt för dig som vill uppnå dina mål och jagar ditt drömliv!

Ta skit! Och gör det till guld

Författare: Annika R. Malmberg

Denna bok är perfekt för dig som vill bli bättre på att ta kritik och utvecklas snabbare. Boken består av flertalet övingar och checklistor som du kan använda dig av för att just bli bättre på de två tidigare nämnde sakerna.

Just att ta kritik är något som många av oss inte är särskilt bra på. Att kunna ta kritik är dock väldigt viktigt om man ska kunna utvecklas. Därför är denna bok väldigt bra för dig som är på jakt efter framgång.

Arbetslös men inte värdelös

Författare: Nina Jansdotter och Beate Möller

Boken är en handbok för dig som är söker nytt jobb. Den består dels av tips och trick på hur du ska gå till väga, men även en hel del praktiskt övningar som du kan träna på.


I boken kan du även lära dig hur du ska kunna hantera dina tankar och känslor när du helt plötsligt står utan jobb. En situation som många av oss råkat ut för det föregående året.

Målmedveten: prioritera rätt och säg nej med gott samvete

Författare: David Stiernholm

Vill du lära dig skillnaden mellan bråttom och viktigt? Om ja är denna bok perfekt för dig. Detta är nämligen en bok som hjälper dig att skapa konkreta och lättillgängliga mål i din vardag. Dessa mål gör i sin tur det lättare för dig att få saker gjorda och att inte prokastinera.   

Målet med boken är även att få dig att stressa mindre och kunna prioritera mellan alla dina måsten. För det finns en skillnad på viktiga saker och saker som är bråttom.

Lämna en kommentar