Vilka fördelar finns med att prenumerera på ljudbokstjänster?

Att läsa och lyssna på böcker genom ljudbokstjänster är något som under de senaste åren blivit väldigt populärt. En stor anledning till detta är att det är så himla smidigt och enkelt.

Det finns vissa som menar på att läsa böcker genom en skärm inte är samma sak som att läsa en fysisk bok. Detta är faktiskt något som vi måste hålla med om. Att läsa på en skärm är inte samma sak som att läsa en riktigt bok, men vi anser att alla de fördelar med ljudboktjänster väger upp denna nackdel.

Vilka fördelar finns det med att prenumera på ljudbokstjänster då? Jo, detta ska vi försöka besvara idag. I denna artikel kommer vi lista 3 stycken fördelar som finns med att prenumera på ljudbokstjänster jämfört med att läsa en vanlig traditionell bok.

Väldigt smidigt

Vi var inne på detta lite smått här ovanför, men det går verkligen att betona detta faktum ännu en gång. Att läsa och lyssna på böcker har aldrig tidigare varit så smidigt.

Det fina med dessa tjänster är att du oftast också kan ladda ner boken vilket innebär att du även kan läsa dem utan internetanslutning (perfekt om du t.ex. ska flyga utan Wi-Fi helt enkelt).

Stort utval av böcker

Kanske den största fördelen med att prenumera på ljudbokstjänster är att man kan ta del av ett så ofantligt stort utbud av böcker till en så liten kostnad.

Det känns nästan som om man lurar systemet på ett sätt och vis. Genom att prenumera på dessa tjänster kan du välja och vraka mellan tusentals olika titlar hur enkelt som helst.

Flera nivåer att välja mellan

Nästan alla ljudbokstjänster erbjuder idag flera olika nivåer som du kan välja mellan. Dessa nivåer baseras på hur mycket du planerar att läsa.

Detta är perfekt för dig som till exempel endast läser ett begränsat antal timmar i veckan och inte känner för att betala för den dyraste versionen.

Lämna en kommentar