Filmer att se fram emot under 2021

2020 var ett år som vi aldrig kommer att glömma. Vi kommer kanske inte se tillbaka positivt på detta år, speciellt inte vi filmälskare som fått se otaligt många filmer framskjutna på grund av den fruktansvärda pandemin.

Eftersom nästan hela världen varit tvungna att sätta sig i karantän har det inte varit möjligt att kunna gå på bio och som en direkt konsekvens av detta har inga nya filmer kunnat komma ut på bio.

Det finns dock ett ljus tunneln. Med det nya året har även vaccin för covid-19 börjat rullas ut, vilket vi är väldigt exalterade över. Förhoppningsvis kommer samhället snart vara tillbaka till det normala och det kommer att var möjligt att gå på bio igen.

I den här artikeln tar vi upp 2 filmer som vi ser extra mycket fram emot att se detta nya år. Om detta är filmer som vi kommer gilla beror såklart på vilken filmsmak du har, men vi tror att detta är filmer som många kommer att uppskatta när de väl har premiär!

Spider-Man 3 (Homeworld)

Det är ännu lite oklart om den uppkommande Spider-Man filmen kommer ha premiär i år eller nästa år. Vi hoppas såklart att det är detta år, då vi verkligen vill se denna.

Även det fullständiga namnet på filmen är ännu oklart. Vissa tror att den kommer heta ”Spider-Man Homeworld” medan andra tror den kommer heta ”Spider-Man Homesick”. Tiden får utvisa på vad som är rätt eller fel på detta område.

Det ryktas mycket om att denna film kommer introducera ett multi-universum där de tidigare skådespelarna som spelat Spider-Man kommer komma tillbaka för att tillsammans bekämpa skurkarna i filmen. Denna idé låter enligt oss helt magiskt och är något som vi verkligen hoppas på ska hända.

James Bond No Time to Die

Det finns väl ingen som inte uppskattar en skön James Bond film.

Den 2 april 2021 förväntas den 25:e filmen om den brittiska spionen James Bond att ha premiär. Filmen var faktiskt planerad att ha premiär nästan 1 år tidigare, men på grund av coronaviruset har den blivit uppskjuten till ett senare datum.

Vi ser verkligen fram emot denna film. Kanske kommer detta bli Daniel Craigs sista film som den brittiska spionen. Vi hoppas isåfall på att den kommer vara riktigt grym!

Lämna en kommentar