Tips på skräckfilmer du bör se med din partner

Trots att skräckfilmer i sig kanske inte är mysiga att kolla på, så kan det vara väldigt mysigt att kolla på skräckfilmer tillsammans med sin partner. Att sitta sätt intill varandra och hålla om varandra samtidigt som man med spänning tittar på en nackhårsresande skräckfilm är något som alla bör testa att göra med sin partner.

I denna artikel idag tänkte vi lista våra favorit skräckfilmer som passar perfekt att se med sin partner. Notera att dessa skräckfilmer endast är våra favoriter. Det är mycket möjligt att just din favorit bland skräckfilmer uteblev ur denna lista. Det fina med film är ju att alla har olika smaker och preferenser.

The Shining

Den klassiska skräckfilmen The Shining är en film som alla bör se. Filmen hade premiär 1980 och var på den tiden revolutionerande när det kommer till skräckfilmer.

Filmen handlar om författaren Jack Torrance, hans fru, och hans son. Jack är författare och ska tillsammans med sin familj övervintra på ett hotel i den amerikanska fjällvärlden. Hotellet är under vintern stängt, men anledningen till varför Jack är där tillsammans med sin familj är att han precis blivit anställd som vaktmästare där.

Vi vill inte spoila och berätta mer om handlingen. Det vi dock kan avslöja är att denna film stundtals verkligen får en att känna sig livrädd. Enligt oss är det en perfekt skräckfilm som har med alla de element som man kan tänkas vilja ha med i en skräckfilm.

Paranormal Activity

Det finns en nog ganska stor chans att du känner till skräckklassikern Paranormal Activity. Det går definitivt att argumentera för att dessa skräckfilmer är några av de mest populära under 2010-talet.

I skrivande stund finns det hela 5 st olika Paranormal Activity filmer. Alla filmer har en gemensam nämnare och det är att man får följa med familjer vars hem blir hemsökta av demoner. Vår rekommendation är att du ser dem allihopa i ordning, från den första till den sista.

Lämna en kommentar